Technieker (dag, 2 of 3 ploegen of volcontinu) - regio Waregem (M/V)
Over Ago
Waregem
16 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant in de regio van Waregem, is AGO Jobs & HR Waregem op zoek naar techniekers met de mogelijkheid om in verschillende ploegen te werken (dag, 2 of 3 ploegen, volcontinu) afhankelijk van jouw eigen voorkeuren.

Je staat in voor het preventief onderhoud van de machines. Wanneer er zicht storingen voordoen, los jij deze op en ga je opzoek naar de oorzaken om te voorkomen dat dit in de toekomst opnieuw gebeurt.

Je spoort fouten in het sterk geautomatiseerde machinepark op en brengt verbeteringen aan in de PLC (programmeren doe je niet).

Vereisten

Je genoot minimum een TSO opleiding in een technische richting. Indien je geen Nederlands spreekt maar wel perfect Engels, kan je kom je ook in aanmerking voor deze vacature (de firma voorziet Nederlandse lessen voor jou).

Je bent in staat om logisch te redeneren en je hebt een hoog veiligheidsbewustzijn. Je bent flexibel, betrouwbaar en handelt snel bij storingen.

Je hebt interesse om in ploegen te werken (er is mogelijkheid om in de vaste dagploeg te werken maar ook om in 2 of 3 ploegen te werken of in een volcontinusysteem met 5 of 6 ploegen).

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Je hebt een uitstekende kennis van het Engels
 • Aanbod

  Je komt terecht in een sterk en groeiend bedrijf dat gedreven is door innovatie en techniek. Er heerst een heel goede sfeer in het bedrijf en er is onder meer de mogelijkheid om pakjes die je via het internet besteld toe te laten komen op het werk, er is ook een broodautomaat aanwezig en een koffiecorner waar je o.

  a. belegde broodjes en warme dranken kan kopen. Als starter kom je terecht in een opleidingstraject waar je wordt bijgestaan door jouw collega's.

  Je krijgt na een positieve evaluatie een vast contract van onbepaalde duur, een aantrekkelijk salaris (startende aan € 15,31) aangevuld met heel wat extra legale voordelen (ploegenpremie en maaltijdcheques van €4 / gewerkte dag).

  Wanneer je een vast contract krijg kan je ervoor kiezen om een bedrijfsfiets te gebruiken (hiervoor heb je keuze uit alle mogelijke soorten fietsen zoals bijvoorbeeld een gewone stadsfiets maar ook een plooifiets, elektrische fiets of een combinatie van de twee,.

 • Daarnaast krijg je ook een groeps- en hospitalisatieverzekering bij een vast contract.
 • Hoe verloopt de sollicitatieprocedure? Na een eerste positieve screening via ons kantoor, stellen wij jou voor aan de firma.

  Bij interesse nodigt de firma jou uit voor een eerste gesprek met de HR-dienst, tegelijkertijd leg je ook een test af. Wanneer dit goed verloopt, mag je door naar een volgende ronde (2de gesprek met de technische dienst / productie manager en een rondleiding).

  Wanneer alle fases positief verlopen, volgt snel een loonvoorstel.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier