klusjesman - geel
Randstad
Geel, Antwerpen
1 dag geleden

job description

Ben jij een handige Harry / Henriëtte? Werk je graag buiten? Dan ben jij dé man / vrouw die wij zoeken. Als klusjesman / -

vrouw ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de tuin (gras afrijden, onkruid wieden, ...)Af en toe zal je ook ingeschakeld worden om kleine klusjes op te knappen : klinken van deuren herstellen, iets klein afbreken, een gaatje boren, .

 • Jouw werkdag begint om 12u en eindigt om 20u30, je hebt pauze van 16u30 - 17u. Tot half 5 werk je buiten, na je pauze zal je binnen de voorraad van koffie nakijken, papier ophalen, .
 • s Avonds controleer je ook alle ramen en deuren, kijk je of alles goed is afgesloten.
 • qualification

  Je hebt een geldig VCA attest of bent bereid om deze te behalen via Randstad ConstructJe bent flexibelIndien je al een eerste ervaring hebt in de bouwsector is dit een pluspunt

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier