Uitzendconsulent(e) - HR Consultant kantoor Izegem
Infinity Jobs
Izegem, Belgium
6 dagen geleden

Functieomschrijving

In ons kantoor zal je een zeer veelzijdige job hebben. Jouw taken zijn voornamelijk werkzoekenden opbellen om vacatures voor te stellen en uit te nodigen voor een persoonlijke screening.

Na jouw goeie screening zal jij de match zoeken bij bedrijven uit onze bestaande klantenlijst als ook uit prospectie. Alle voorstellingen van kandidaten worden ook door jou opgevolgd zodoende sollicitatiegesprekken te genereren voor jouw kandidaten met het ultieme resultaat deze mensen een nieuwe job te bieden.

Alle handelingen worden door jou netjes geregistreerd zodat deze info ten alle tijde up to date in onze software te volgen is.

Ook administratieve taken zoals contractopmaak, prestatie ingave, vacature ingave behoren op termijn tot jouw taken.Dit is een functie waarin je afhankelijk van uw eigen aanpak en capaciteiten kunt doorgroeien tot senior consultant en / of Office Manager.

Taken en profiel

Wij zoeken mensen die willen meedenken en kunnen vooruitdenken, die graag initiatief nemen, geen schrik hebben om nieuwe zaken uit te voeren, die graag telefoneren, die doorzettingsvermogen hebben.

De basisopleiding om u comfortabel te voelen in alle facetten van deze functie is minimum TSO / ASO niveau.U spreekt en schrijft dan ook uitstekend Nederlands, andere talenkennis is uiteraard een pluspunt!Vanuit een eerdere werkervaring kunt u aantonen dat u commercieel bent.

Aanbod

Wij bieden een heel mooie uitdaging met interne begeleiding, een enorme verrijking van zelfkennis, mooie loonvoorwaarden en dit alles vooral in een toffe, leutige (soms zotte) werksfeer.

Infinity Jobs heeft een zeer goede reputatie bij haar klant-bedrijven, klant-uitzendkrachten en kandidaten. Dit doen wij door persoonlijk en kort op de bal te spelen.

Vanwege onze flexibiliteit in service, no nonsense cultuur, eerlijkheid / betrouwbaarheid en lange termijnvisie zijn wij de ideale rekruteringspartner voor de KMO's en bedrijven met dezelfde waarden.

Verloningspakket : brutoloon + bruto premie bij behaald maandbudget + netto onkostenvergoeding van 7,5€ / dag + maaltijdcheques van 8€ / dag + woon-

werkverkeer vergoeding + 12 betaalde ADV dagen per jaar + 20 wettelijke vakantiedagen.Voel jij je geroepen om voor deze functie te gaan, stuur dan snel jouw cv naar imane.

sidki infinityjobs.be. Discretie verzekerd! Telefonisch mag er contact opgenomen met Imane Sidki.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier