Hoofdprojectleider / Projectmanager Bouw regio Kempen
People 4 Projects bvba
Turnhout, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt een Hoofdprojectleider / Projectmanager Bouw in de regio Kempen. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Hoofdprojectleider / Projectmanager Bouw heb je de operationele eindverantwoordelijkheid voor de uitvoering van grote bouwprojecten.

Je stuurt op jouw werf andere Projectleiders aan en verzekert de dagelijkse controle en de leiding. Je waakt over de rendabiliteit van het bouwproject en de uitvoeringstermijn.

Je neemt de verantwoordelijkheid over de technische, administratieve en financiële aspecten van het bouwdossier. De tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever zijn jouw bezorgdheid.

Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. UW PROFIEL : Je behaalde een Bachelor of Master Bouwkunde (Industrieel of Burgerlijk Ingenieur).

Je kan terugblikken op minstens 5 jaar ervaring als Projectleider op grote bouwprojecten. Je bent een people manager, werkt probleemoplossend en hebt een goed cijfermatig inzicht.

Je beschikt over de nodige zelfstandigheid en creativiteit om je projecten tot een goed einde brengen. Je hebt steeds oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu.

Je communiceert vloeiend in het Nederlands. AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur. Een professionele werkomgeving en werkzekerheid binnen een groeiende firma, die deel uitmaakt van een solide groep.

Een aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen incl. firmawagen. CONTACT : Peter Weyns, Peter.Weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Hoofdprojectleider, Projectmanager Bouw, Projectleider, Projectverantwoordelijke, Projectdirecteur, Bachelor, Graduaat, Master, Industrieel Ingenieur, Burgerlijk Ingenieur, Bouwkunde, Civil Engineer, Kempen, Geel, Turnhout, Malle

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier