Customer Service Supervisor
Manpower
Tongeren
1 uur geleden

Job Description

Als customer service supervisor ben je verantwoordelijke voor het in goede banen leiden van de dagelijkse activiteiten. Daarnaast zal jij je als changemanager moeten opstellen om de dienst te verbeteren en te streven naar maximale klanttevredenheid, dit doe je door je team te coachen en te motiveren, naar efficiënte te streven en aan continue verbetering te werken.

Je hebt een goede kennis van de logistieke processen binnen het customer service departement en kan goed overweg met het ERP-

SAP systeem. Je bent expert in customer service coördinatie en deelt je kennis graag om de afdeling naar het volgende niveau te brengen.

Client Description

Onze klant is een toonaangevend bedrijf in de logistieke sector

Candidate Profile

Je hebt ervaring met customer service- en change management in een logistieke omgeving. Bij voorkeur heb je een bachelor-

master diploma in een commerciële richting behaald of ben je gelijkwaardig door ervaring. Naast een stevige kennis Nederlands en Engels in woord en schrift ben je sterk in communicatie op alle niveaus.

Je bent een kei in het geven van presentaties en het vertegenwoordigen van jouw afdeling bij het hoger management.

Vervolgens ben je sterk in organisatie, je coördineert het informatieverkeer tussen de afdelingen en zorgt voor een uniform proces.

Je streeft dus naar tevredenheid van de klanten en de interne medewerkers. Je weet jezelf als sleutelfiguur te profileren en neemt alle verantwoordelijkheden die hiermee gepaard gaan

Client Offer

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf waar jij de vrijheid krijgt om je ding te doen. Voor je prestaties kan je rekenen op een mooie verloning dat wordt aangevuld met extralegale voordelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier