Sales and Consulting Engineer (m/v)
Danfoss
Groot-Bijgaarden, Belgie Belgium
7 uur geleden

Job Description

Binnen Danfoss Drives zijn wij op zoek naar een Sales and Consulting Engineer (m / v) met een achtergrond en opleiding in de elektromechanica en verkoop ervaring.

In deze rol wordt u buitendienst engineer in een van de sterkste groeipolen van Danfoss : de markt van Power Electronics Drives & Grid Power Systmens (frequentie-omvormers, soft starters, servosystemen, en grid converters).

U bent verantwoordelijk voor en kunt u de volgende dagelijkse werkzaamheden verwachten : Het autonoom beheren van uw toegewezen verkoopsregio, branches (Industrie, Food & Beverage) en de bijbehorend key-accounts.

U kan hierbij rekenen op de actieve steun van een sterk team van binnendienst en naverkoop. Doordringen tot de beslissingsnemers vindt u uitdagend.

Uw interesse voor applicaties, uw integratiekennis en uw service-oplossingen doen u beter scoren dan uw concurrent.

Profiel :

Wij verwachten van een kandidaat een opleiding als Bachelor en of Master in de richting van elektriciteit / electronica / elektromechanica / automatisatie of gelijkwaardig in combinatie met minimaal +5 jaar werkervaring en succesvolle verkoop ervaring bij voorkeur in een technische vergelijkbare omgeving.

Naast de opleiding en verkoop ervaring verwachten wij ook de volgende eigenschappen :

 • Planmatigheid, zelfdiscipline en integriteit zijn uw grootste troeven, naast een bewezen commercieel talent;
 • U bent een teamspeler die zich inzet voor het groepsresultaat;
 • U bent tweetalig, Nederlands-Frans talig met nadruk op Nederlands talig en beschikt over goede kennis en beheersing van de Engelse taal;
 • U kunt overweg met de PC voor planning, rapportages en database. Daarom is kennis van SAP en Salesforce wenselijk.
 • Ben u geïnteresseerd in deze vacature, solliciteer dan door middel van het aanklikken van de rode Apply to job button onder in beeld.

  Mocht u vragen hebben over deze vacature, neem dan contact op met Tom Robert Schouten, Talent Acquisition Specialist +31 10 249 2127

  We are Engineering Tomorrow

  De wereld wordt geconfronteerd met groeiende bevolkingen, toenemende verstedelijking en snelle klimaatverandering. Bij Danfoss engineeren we kant-en-klare oplossingen voor deze uitdagingen.

  We bouwen energie-efficiënte oplossingen die voedselverlies verminderen en steden schoner maken. Dit doen we met behulp van digitale technologie om systemen slimmer en meer verbonden te maken en we ontwikkelen innovatieve nieuwe manieren om energie te besparen en over te schakelen naar schone energie voor het welzijn van ons klimaat.

  Join Danfoss

  Danfoss biedt unieke kansen om je vaardigheden goed te gebruiken, een impact te maken en een uitdagende carrière vorm te geven.

  We moedigen medewerkers aan om verantwoordelijkheid te nemen, buitengewone dingen te doen en het bedrijf te runnen alsof het hun eigen bedrijf is.

  Danfoss is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf. Wij worden over de hele wereld en in verschillende industriële sectoren gerespecteerd voor onze innovatieve, hoogwaardige producten en oplossingen.

  Sluit je aan bij Danfoss en wordt onderdeel van een team van wereldklasse met meer dan 27.000 mensen in 56 landen die mogen werken en bouwen aan een betere toekomst.

  Segment

  DDS (Danfoss Drives Segment)

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier