Storingstechnieker 2 Ploegen - Regio Eeklo
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
18 dagen geleden
source : Jobat

Voor onze klant, Biscuiterie Willems in Eeklo, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde storingstechnieker in 2 ploegen. Biscuiterie Willems is in Eeklo een hele mooie, innovatieve en geautomatiseerde firma dat gespecialiseerd is in het maken van lekkere speculoos en -

pasta. De firma beschikt over twee sites in Eeklo waardoor je als technieker enorm wordt uitgedaagd om binnen deze twee sites onderhoud te verlenen en storingen op te lossen.

Jouw takenpakket : Samen met je collega sta je in voor het detecteren van storingen en deze zo goed mogelijk, bij voorkeur op lange termijn, op te lossen.

Door de operatoren en teamleaders wordt er op jullie gerekend en wordt er hierdoor frequent beroep gedaan op jullie technische expertise.

Naast de storingen sta je mee in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Verder sta je in voor heel wat technische projecten zoals het mee zoeken naar verbeteringsacties, deze volledig autonoom uitwerken en deze zelf ( eventueel met collega-

techniekers of ingenieurs ) realiseren. Daarnaast help je ook mee bij de realisatie van grote technische investeringsprojecten.

Belangrijk om weten is dat je als storingstechnieker een hele belangrijke schakel vormt binnen Biscuiterie Willems. Hierdoor kan je heel veel bijleren op vlak van verschillende technieken.

Er is veel ruimte voor initiatief en zelfstandigheid, maar je kan evenzeer terugvallen om heel ervaren collega-technici.

Onze witte raaf kan zich terugvinden in onderstaand profiel : Je beschikt over een Technisch Secundair diploma OF omwille van de techniciteit een Professionele Bachelor bij voorkeur binnen de elektriciteit, automatisatie of elektromechanica.

Je beschikt over een brede technische kennis OF je bent heel leergierig om deze brede technische kennis op te bouwen. Je beschikt over een goed analytisch en creatief probleemoplossend vermogen.

Je draagt veiligheid en hygiëne hoog in het vaandel. Je bent stressbestendig en hebt de wil om jouw technische capaciteiten uit te breiden.

Werkwillig, leergierig en een passie voor techniek zijn enkele persoonlijke kernwoorden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier