Hoofdmonitor vakantieopvang Antwerpen
Ons
Wijgmaal
1 dag geleden
source : Student.be

Je treft de nodige voorbereidingen om tijdens de zomermaanden kwalitatieve vakantieopvang aan te bieden aan kinderen van 2,5 jaar tot 15.

Je biedt pedagogische en motiverende ondersteuning aan een team monitoren tijdens de vakantie. Je zorgt voor een aangename en positieve sfeer in jouw team.

Je verzorgt de contacten met ouders (zowel face-to-face als via weekmails, telefoon ). Je staat in voor organisatorische en logistieke ondersteuning van de werking.

Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de aankoop van de tussendoortjes, aankleding van de locatie Ook krijg je heel wat administratieve verantwoordelijkheden zoals het opvolgen van de aanwezigheden van de kinderen, het bewaken van de planning van de monitoren Als monitor verwachten wij van jou dat je meespeelt met de kinderen en als versteking het monitorenteam ondersteunt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier