Interne controleur (V/M/X)
Parking.brussels
Brussels, Brussel, Belgium
4 dagen geleden
source : Stellenanzeigen.de

parking.brussels is een jong en dynamisch overheidsagentschap. Ons motto 'beter parkeren om beter te bewegen' vat onze ambitieuze visie goed samen.

Ons doel? De parkeerregels in het hele Brussels Hoofdstedelijk Gewest harmoniseren, in samenwerking met de 19 gemeenten, met het oog op een betere mobiliteit.

Hiervoor hebben we een gemotiveerd team nodig om samen aan een meer leefbaar en duurzaam gewest te kunnen werken. Daarom is parking.

brussels, een jong agentschap in volle groei, op zoek naar nieuwe medewerkers. Statuut : contractueel Contract : onbepaalde duur Aantal posten : 1 Studieniveau : master (hoger onderwijs van het lange type) in Business Engineering of Toegepaste Economie Bedrijf : Parkeeragentschap van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest - Als intern controleur ga je aan de slag bij het departement Boekhouding en Financiën.

Je legt verantwoording af aan de verantwoordelijke voor de Interne Audit. Jouw opdracht bestaat erin om het Agentschap te begeleiden bij het proces van voortdurende verbetering en de verbetering van zijn prestaties door middel van een beoordeling van zijn interne controlesysteem en risicobeheersprocedures.

 • VERANTWOORDELIJKHEDEN EN TAKEN (niet-exhaustieve lijst) : Voornaamste doelstellingen : Na vertrouwd te zijn geraakt met de organisatie van het Agentschap en zijn verschillende activiteiten via de antennes, zal je meer bepaald instaan voor de volgende taken : de voorbereiding en de organisatie van de auditopdrachten;
 • de identificatie van de niet-gedekte risicozones, enz.; de herziening van processen binnen de verschillende activiteiten van het Agentschap;
 • de tussenkomst op de zetel en in de antennes van het Agentschap om deze opdrachten uit te voeren; de opstelling en de verspreiding van de auditsyntheses en risicocontrolematrixen (RCM of 'risk control matrix');
 • de opvolging van het risico en de corrigerende acties op de zetel en in de antennes; de invoering en de opvolging van de vastgelegde actieplannen om de interne controle te verbeteren;
 • de ondersteuning van de operationele diensten; de voorstelling van de RCM tijdens de raad van bestuur, in samenwerking met de verantwoordelijke van de interne audit OPLEIDING Je beschikt over een master in Business Engineering of Toegepaste Economie.

  TECHNISCHE COMPETENTIES Je hebt ervaring als externe auditor in een auditkantoor. Je stelt risico's en leemten vast, evenals de verbeteringspunten van een proces.

  Je stelt 'best practices' voor die aan de behoeften van de sites en de diensten zijn aangepast. Je past je aan de verschillende gesprekspartners aan en bent een goede teamspeler.

  Je hebt een zeer goede kennis van de tweede landstaal. Je hebt een vlotte kennis van het Engels. Je communiceert zowel schriftelijk als mondeling op een vlotte, duidelijke en gestructureerde manier.

  Een goede kennis van de Brusselse overheidssector wordt op prijs gesteld. Een kennis van het IT-systeem (SAP) wordt gewaardeerd.

  GEDRAGSCOMPETENTIES Je analyseert gegevens op gerichte wijze en bekijkt informatie met een kritisch oog. Je structureert je werk door prioriteiten te stellen en door een veelheid aan verschillende taken op systematische wijze te voltooien.

  Je behandelt problemen op autonome wijze en lost ze op. Je zoekt alternatieven en zorgt voor oplossingen. Je begeleidt interne en externe contacten op transparante, integere en objectieve wijze.

  Je geeft blijk van betrouwbaarheid en discretie. Je handelt op integere wijze, in overeenstemming met de verwachtingen van de organisatie, respecteert de vertrouwelijkheid, komt verbintenissen na en vermijdt elke vorm van partijdigheid.

  Je kunt je vlot schriftelijk en mondeling uitdrukken. Je wordt aangeworven als attaché (A1) met de bijbehorende weddeschaal.

  VOORDELEN Een job in een jonge overheidsinstelling in volle ontwikkeling, die je betrokkenheid naar waarde schat Maaltijdcheques Een aantrekkelijk aantal vakantiedagen (35 dagen) Gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer binnen en buiten Brussel Mogelijkheid om een fietsvergoeding te ontvangen Hospitalisatieverzekering Een levensduurtepremie voor de medewerkers die in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest wonen Een harmonieuze werk-privébalans, dankzij een flexibel uurrooster binnen een werkweek van 38 uur en mogelijkheid tot telewerk Mogelijkheid om een tweetaligheidspremie te ontvangen Tal van opleidingsmogelijkheden (te volgen tijdens de werkuren) - SELECTIEPROCEDURE De procedure omvat een preselectie op basis van de in deze functiebeschrijving vermelde criteria.

  De geselecteerde kandidaat of kandidaten worden uitgenodigd voor een selectiegesprek bij het Parkeeragentschap van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

  Geïnteresseerden met een beperking, aandoening of ziekte kunnen ... Business, Secteur public, Best Practices, Intervention, Économie, SAP, Audit interne, Confidentialité, Rédaction, Samenwerking, Best Practices, RCM, Engineering, Contrôle interne, Ingénierie, Présentation, Audit, Audits, Engelse taal, Antennes, Engagement, RCM, Interne controle, Discrétion, SAP Originele vacature is te vinden op StepStone.

  be Maak nu een Jobagent aan op StepStone en vind je droombaan! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Vind gelijkaardige jobs, informatie over werkgevers en carrièretips op StepStone.

  be! Original job ad is published on StepStone.be - Set up a Jobagent at StepStone now and find your dream job! https : / / bit.

  ly / 2jPYsZC For similar jobs, information on employers and career tips visit StepStone.be! La version originale de cette offre d’emploi est disponible sur stepstone.

  be Créez maintenant votre Job Agent sur StepStone et trouvez le job de vos rêves ! https : / / bit.ly / 2jPYsZC Trouvez des jobs similaires, des informations sur les employeurs qui recrutent et des conseils de carrière sur stepstone.be!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier