LOKETMEDEWERKER / WEEGBRUGBEDIENER - 2 PLOEGEN
Manpower
Dendermonde
2 dagen geleden

Job Description

Als loketbediende ontvang je de chauffeurs en hun vracht. A.d.h.v. soort en hoeveelheid goederen put je deze gegevens in en print je bonnen, die je chronologisch doorgeeft aan de heftruckbestuurders, zodat zij de goederen naar het desbetreffende magazijn kunnen vervoeren.

Daarbij heb je contracten met allerhande chauffeurs in Nederlands, Frans en Engels, en coordineer je de heftruckchauffeurs welke goederen ze eerst moeten behandelen.

Je wordt tewerk gesteld in een tijdelijke functie voor minstens 6 maanden. Dit in een 2-ploegen systeem

Client Description

MANPOWER Office People is specialist in het rekruteren van bedienden. We gaan telkens voluit voor de 'Perfect Match' tussen werkgever en sollicitant!

Voor onze welgekende en gerenommeerde klant binnen de industriële sector in regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een LOKETMEDEWERKER / WEEGBRUGBEDIENER! TIJDELIJK!

Candidate Profile

Bij voorkeur ben je in het bezit van enige ervaring in soortgelijke functie. Je bent 3-talig Nederlands, Frans en Engels, je hebt ervaring met computer.

Daarnaast kan je coördinerend werken (niet leidinggevend), ben je sociaal en assertief. 2-ploegenwerk schrikt je niet af.

Werkuren : Week vroege ploeg : ma-do van 6-14u, vrijdag van 6 tot 13u

Week late ploeg : ma-do 14-22u, vrijdag van 11 tot 18u

Je bent voor minstens 6 maand beschikbaar, mogelijk duurt de opdracht langer.

Client Offer

Het bedrijf biedt jou een job met zelfstandigheid, boeiende en veelzijdige verantwoordelijkheden in een sterk groeiende multinationaal bedrijf.

Je komt terecht in een bedrijf op mensenmaat waar de werknemer, veiligheid en aangename werksfeer centraal staan. Daarnaast kan je rekenen op een doorgedreven opleiding en een aantrekkelijke loon.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier