Ervaren Projectleider Bouw regio Antwerpen
People 4 Projects bvba
Antwerpen, Antwerp, BE
2 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt een ervaren Projectleider Bouw regio Antwerpen. FUNCTIEBESCHRIJVING Als Projectleider Bouw ben je de drijvende kracht die in samenwerking met de andere leden van het bouwteam het bouwproject in goede banen leidt.

Je maakt lange termijn planningen en volgt deze op. Je maakt prognoses van de projectbudgetten en optimaliseert deze waar mogelijk.

Onderhouden van contacten met de klant. Je voert deze taken uit met respect voor de veiligheid en kwaliteit van de werken.

Je rapporteert aan de productiedirecteur over de stand van zaken en stuurt bij waar nodig. UW PROFIEL Je bent Master ( Industrieel of Burgerlijk Ingenieur ) Bouwkunde.

Je beschikt over minstens 5 jaar ervaring bij een klasse 8 bouwbedrijf. Je koppelt een structurele, accurate aanpak aan een goed communicatievermogen.

Je spreekt vloeiend Nederlands waarbij kennis van het Frans een pluspunt is. AANBOD Je komt terecht in een open en aangename werksfeer met grote aandacht voor (door-

groeimogelijkheden. Je werkt mee aan prestigieuze en innovatieve projecten over heel Vlaanderen en Brussel. De projecten zijn zéér divers (gebouwen, industrie, burgerlijke bouwkunde,.

 • Een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, wagen, .
 • Mogelijkheden voor permanente bijscholing. CONTACT Peter Weyns, Peter.Weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Trefwoorden : Projectleider Bouw, Master Bouwkunde, Burgerlijk Ingenieur Bouw, Bachelor Bouw, Antwerpen, Gent, Brussel
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier