Technical Product Specialist / Vilvoorde / NL - FR
Adecco
Uccle, Brussels, BE
12 uur geleden
source : Monster

Heb jij reeds ervaring met hydraulische, elektrische en elektronische systemen en dieselmotoren? Lees dan zeker verder! Onze klant in Vilvoorde is een toonaangevend full service distributiebedrijf, actief in de verkoop en verhuur van bouwmachines en kranen.

 • Je ondersteunt collega's, al dan niet op locatie, bij het analyseren, diagnosticeren, adviseren en oplossen van complexe technische gebruiksproblemen.
 • Je identificeert samen met de buitendienst technieker en / of werkplaats oplossingen voor technische storingen zodanig dat zowel het belang van de klanten als het belang van het bedrijf wordt gediend.
 • Dit omvat het opmaken en up to date houden van technische informatie voor techniekers, trainers en klanten. - Je zorgt voor het continue verbeteren van de service kwaliteit middels coaching van nieuwe techniekers in het veld en terugkoppeling van ervaring tijdens toolbox besprekingen.

 • Je draagt samen met de Claim & Warranty Handler zorg voor de voorbereiding van Technical Goodwill claims, teneinde een optimale klantrelatie te waarborgen.
 • Je bent primair verantwoordelijk voor een aantal productgroepen, waarin je zowel intern als extern een optimale technische productondersteuning verricht, in samenspraak met verschillende leveranciers.
 • Profiel - Je deed reeds ervaring in een vergelijkbare functie. - Je hebt ervaring met hydraulische, elektrische en elektronische systemen en dieselmotoren.

 • Je spreekt zeer goed Nederlands en Frans, en goed Engels. - Je combineert technisch inzicht met prakische vaardigheden.
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen. - Je bent communicatief onderlegd en durft veranderen. - Je werkt team- en klantgericht.
 • Je bent stressbestendig en kan goed om met deadlines. - Je bent bereid om verschillende expert trainingen te volgen. Aanbod Je komt terecht in een uitdagende en veelzijdige functie bij een toonaangevende en professionele full-service organisatie.
 • Jouw inzet en bijdrage bij de realisatie van de organisatiedoelstellingen worden beloond met een competitief salaris, extralegale voordelen en opleidingsmogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier