Storingstechnieker automatisatie 3 PLOEGEN
Accent
Aalter, BE
18 uur geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Jebent verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen in verbandmet elektriciteit meet-en regeltechniek en automatisatie in hethele bedrijf.

Je assisteert de ploegtechniekers tijdenstweedelijnsinterventies.

Functie-eisen

Jebeschikt over een bachelors diploma bij voorkeur elektromechanicaen hebt kennis van automatisatie regelkringen en PLC-sturingen.

Enige ervaring in dit werkgebied is een pluspunt maar geen must. Ukan vlot elektrische en mechanische plannen lezen. U heeft een goedtechnisch analytisch inzicht.

Persoonlijkheidskenmerken : zin hebbenvoor veiligheid en hygi ne goed kunnen samenwerken zelfstandigstressbestendig en flexibelwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Onzeklant is een wereldwijd bekende firma in de zuivelindustrie actiefover 36 verschillende landen en met meer dan 23 000werknemers!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier