Ploegleider (m/v)
Konvert Interim Ieper Food
Proven, BE
2 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Ieper - Poperinge, zijn wij op zoek naar een laborant(e) bacteriologie.Taken : -Je staat in voor de kwaliteitscontrole en het uitvoeren van chemische testen ivm waterzuivering.

 • Je staat in voor het nemen van monsters.-Je verzorgt de nodige administratie hierrond.Daarnaast ben je flexibel om in te springen als kwaliteitscontroleur ( indien collega afwezig ) in de productie in verschillende ploegen.
 • Taken : -controle van het gewicht, lasnaden , codes, verpakking ,...-nemen van monsters voor controles en smaakproeven .-signaleren van alle afwijkingen ,.

 • Optie vast.Interesse ? reageer snel !
 • Aanbod

  Wij bieden jou een functie met veel verantwoordelijkheid en autonomie.De kans om jezelf te ontplooien en ideeën uit te spreken.

  Een competitief loon.Werken in een filevrije omgeving.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent perfect Nederlandstalig en bent minimum in het bezit van een A2-diploma met een bachelor werk-en denkniveau.Je kan goed overweg met de computer en computergestuurde programma's.

  Ervaring in de voeding en als verantwoordelijke zijn een pluspunt.Je bent bereid te werken in 2-ploegen of de vaste nacht.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier