Maintenance Officer (m/v)
ACTIEF INTERIM VILVOORDE
Hal-Vilvorde, Belgique
2 dagen geleden
source : References.be

Description de la fonction

Binnen onze technische afdeling analyseer en behandel je technische dossiers uit ons wagenpark. Hierbij verzamel je alle informatie bij de bestuurder, de garage, de invoerder en eventueel een expert om de oorzaak van het probleem te bepalen en een "win-

win" beslissing te nemen voor alle betrokken partijen. Hierbij verlies je nooit resultaat en kwaliteit uit het oog. Jij bent ook het aanspreekpunt voor technische vragen.

Exigence pour la fonction

Ben je goed tweetalig en hou je van contacten met klanten en leveranciers? Beschik je over een bachelorsdiploma in automechanica of ben je gelijkwaardig door ervaring?

Hou je van teamwork en ben je resultaatsgericht? Kan je je mannetje / vrouwtje staan in een onderhandeling? Mooi zo. Dan ben jij geknipt voor deze job!

Conditions de travail

Voltijdse opdracht, optie vast.

Competitief salaris.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier