Winkelmanager in opleiding
Colruyt Group
Hoboken, Belgium
6 dagen geleden

Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak : van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers.

Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail.

Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-

verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen.

Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen.

Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel.

Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-

verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen.

Als gerant neem je onderstaande taken op :

 • Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers.
 • Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt.

 • Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost.
 • Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie.

 • De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team.
 • Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen.

  Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  Profiel

 • Opleiding Je hebt een bachelor- of masterdiploma, bij voorkeur in een managementrichting.
 • Flexibiliteit De behoeftes van de klanten capteren en mensen coachen behoren tot je belangrijkste taken. Daarom ben je inzetbaar van maandag tot zaterdag, in een 5 dagen-werkweek.
 • Leiderschap Je ben ervan overtuigd dat een gemotiveerd team het verschil kan maken in het runnen van een winkel.
 • Resultaatgericht werken Je vindt het belangrijk om resultaat te boeken (zowel op korte als lange termijn) en je streeft je vooropgestelde doelstellingen na.
 • Wanneer je als winkelmanager aan de slag gaat, mag je immers (in samenspraak met de regiomanager) de doelstellingen van je eigen winkel bepalen.

  Wij bieden

 • Doorgroeimogelijkheden Je opleidingstraject is volledig op jouw maat en duurt maximaal 2 jaar. Afhankelijk van je ervaring en competenties krijg je de kans om door te groeien naar de functie van winkelmanager.
 • Bijdrage aan ontwikkeling Als coach begeleid je mensen bij hun groei, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Door jouw creatieve inbreng heb je een positieve invloed op de medewerkers onder je hoede.
 • Afwisseling De noden van onze klanten veranderen voortdurend. Jij speelt daar tijdig op in en gaat op die manier nieuwe uitdagingen aan.
 • Daarnaast neem je tal van verschillende taken op bij het runnen van je filiaal.

 • Extralegale voordelen Boven op je nettoloon krijg je ook extralegale voordelen zoals winstdeelname, winkelkorting en maaltijdcheques.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier