Verkoper doe-het-zelf
Accent
Wuustwezel, BE
4 dagen geleden

De klant is een Belgische organisatie metmeer dan 150 winkels verspreid over gans het land. Ze bekleed detweede plaats in de Belgische doe-het-zelf sector.

Ze richten zichop de doe-het-zelf markt met een 25.000 doe-het-zelf artikelen enaanverwante rondom en in huis. De winkels hebben een groteoppervlakte en ze werken in afdelingen (verf, badkamer, tuinetc.).

Functiebeschrijving

Alsverkoper doe-het-zelf regio Wuustwezel sta je in voor :

 • Het magazijn en de volledige winkel zijn jouwerkterrein.
 • Je zal instaan voor het laden enlossen van leveringen en het vullen van de
 • rekken met deze levering.

 • Je zal instaan voor het beheer van de stock ende voorraden.
 • Het onderhoud van de winkelbehoord ook toe aan jou takenpakket, je mag er
 • niet van zijn om eens een vod vast te nemenen de rekken af testoffen.

  Functie-eisen

  Alsverkoper doe-het-zelf regio Wuustwezel : Spreek je vlotNederlands. Kan je goed met een computer overweg. Heb je kennisvan het doe-het-zelfassortiment en ben je steeds bereid hieroverbij te leren.

  Ben je zelf handig aangelegd. Draag jeklantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Ben je flexibel enbereid in het weekend te werken.

  Want zaterdagwerk is een must. Hebje interesse in soortgelijke functie, maar spreekt deze vacaturejou niet helemaal aan, aarzel dan niet om mij te contacteren.

  Onskantoor is gespecialiseerd in vacatures in de Retail & Horeca.Hierdoor ben ik er van overtuigd dat wij een meerwaarde kunnen zijnin jouzoektocht.

  Arbeidsvoorwaarden

  Alsverkoper doe-het-zelf regio Wuustwezel bieden we : Een voltijdsejob in een groeiende en dynamische onderneming. Een afwisselendeen boeiende job met verantwoordelijkheden endoorgroeimogelijkheden.

  Een opleiding on-the-job. Een job waar jein teamverband werkt. Een vast loon tussen de 2000 en de 2300 eurobruto. Je zal terecht komen in famillie, dit zit te wachten omjou met open armen te ontvangen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier