Onderzoeksgroep Musculoskeletale Revalidatie
KU Leuven
Leuven
3 dagen geleden

De Onderzoeksgroep Musculoskeletale Revalidatie' is ingebed in het Departement Revalidatiewetenschappen binnen de Faculteit Bewegings-

en Revalidatiewetenschappen. Deze faculteit en het departement werden de afgelopen jaren door onafhankelijke accreditatiecommissies systematisch hoog gerangschikt op vlak van onderzoeks-

en onderwijskwaliteit. De faculteit beschikt over een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk in de academische wereld.

Het departement kan bouwen op een degelijke onderzoeksinfrastructuur, een uitgebreid internationaal netwerk, een stabiel aanbod van talentvolle doctoraatsstudenten en een ondersteunende werkomgeving binnen de KU Leuven en het UZ Leuven.

Je behaalde (of staat op het punt om) een masterdiploma (te behalen) in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, afstudeerrichting sportkinesitherapie.

Je hebt een uitstekende kennis van het Engels, zowel gesproken als geschreven.

Ervaring met het lesgeven en het begeleiden van studenten strekt tot aanbeveling.

Je hebt een aantoonbare ervaring in het werken met patiënten binnen het domein van de sportkinesitherapie. Verder heb je de voorbije jaren bijkomende opleidingen / cursussen gevolgd binnen het domein van de sportkinesitherapie of aanverwante domeinen.

Als praktijkassistent sta je de ZAP-verantwoordelijke(n) van de afdeling bij in volgende domeinen : assistentie bij praktijkgerichte opleidingsonderdelen, algemene ondersteuning van de werking van de onderzoeksgroep.

Het doel van deze functie is het ondersteunen van het onderwijs binnen de opleiding Revalidatiewetenschappen, afstudeerrichting sportkinesitherapie.

Ondersteuning bij het onderwijs :

Verzorgen van praktijklessen als ondersteuner van de eerste lesgever.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier