Lotus Bakeries Lembeke zoekt reliability engineer
AGO Jobs & HR
Lembeke, Oost-Vlaanderen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Als reliability engineer ben je verantwoordelijk voor de betrouwbare werking van apparatuur en machines. Je verbetert stelselmatig de technische beschikbaarheid van de installaties, en dit aan de meest optimale kost.

Hierbij hou je rekening met productkwaliteit en de veiligheid voor het personeel. Je stelt het preventief en curatief onderhoudsplan op, volgt dit nabij op en stuurt bij.

Je maakt gebruik van een geautomatiseerde systeem (Ultimo) om toezicht te houden op het preventieve en curatieve onderhoud.

Je organiseert de ijking en controles op kwaliteits- en bewakingssystemen. Je neemt de verantwoordelijkheid in een aantal technische deeldomeinen zoals bv.

Ultimo, technisch magazijnbeheer, wisselstukken, contractors, energieopvolging, e.d. Je werkt nauw samen met de technical teamleaders en techniekers.

Je rapporteert aan de Reliability Manager.

 • Je hebt een technische master of bachelor behaald en hebt reeds jaren werkervaring in een technische dienst (bv als werkvoorbereider;
 • supervisor of project engineer bij voorkeur met verpakkingsinstallaties). Je bezit een diepgaande kennis van onderhoudsprocessen en maakt hierbij gebruik van FMEA, RCM,?

 • Je hebt een goede kennis PLC, robotica, elektriciteit, mechanica en pneumatica. Je hebt een scherpe, analytische geest en een uitstekend technisch inzicht.
 • Je neemt initiatief, werkt zelfstandig en nauwkeurig. Je bent communicatief ingesteld en zorgt voor een constructieve samenwerking met de productieleiding en de onderhoudsploeg.

  Je gelooft sterk in de waarden teamspirit, open dialoog en passie en draagt deze ook uit. Ervaring met een onderhoudsinformatica systeem is een troef bv Ultimo.

  Je werkt vlot met Excel en Word, kennis van SAP en Autocad is een plus.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier