industrieel elektriciën
Randstad
Kapellen, Antwerpen
1 dag geleden

job description

Voor een klant regio Kapellen zijn we op zoek naar een industrieel elektricien.Ze werken in een ruime regio, flexibiliteit is dus zeker een vereiste! De werkdag zal om 06 : 00u beginnen en stoppen rond 16 : 00u.

qualification

Je hebt een 1e werkervaring achter de rugJe bent in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoerJe bent in het bezit van een geldig VCA attest of bereid dit via Randstad op korte termijn te behalenJe kan werken op hoogteFysiek werk schrikt jou niet af Aanbod : Je zal ingeschreven worden in de bouwsector met alle voordelen daarij Je krijgt een aantrekkelijk salaris Na een geslaagde uitzendperiode krijg je een vast contract aangeboden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier