winkelmedewerker supermarkt
Randstad
Sint-Truiden, Limburg
2 dagen geleden

job description

Voor een supermarkt in Zepperen zijn wij op zoek naar 2 winkelmedewerkers. Afdeling bakkerij / kaas : - je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, afbakken broden, snijden van taarten en kazen, verpakken van voedingsmiddelen, prijzen,.

 • je wordt ingezet voor 30u / week waarbij het vooral belangrijk is dat je in het weekend beschikbaar bentAfdeling beenhouwerij : - je bent verantwoordelijk voor het aanvullen van de toonbank, vlees versnijden en verpakken, kleine gerechten maken zoals vogelnestjes of blinde vinken, prijzen van gerechten,.
 • je wordt ingezet voor 30u / week waarbij het vooral belangrijk is dat je in het weekend beschikbaar bent
 • qualification

  30u / weekook flexijobbers komen in aanmerking je bent tijdens het weekend beschikbaar je hebt al een eerste ervaring in beenhouwerijhulp of bakkerij / kaasje bent klantvriendelijkje hebt een oog voor werkje hecht belang aan hygiëneje kan onmiddellijk opstarten je staat open voor een vervangingsopdracht

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier