Marktmedewerker vis CRU
Colruyt Group
Overijse
3 dagen geleden
source : Jobkitchen.be

Bedrijf

CRU is één van de meest recente enseignes binnen de Colruyt Group en heeft momenteel 3 versmarkten : nl in Gent, Overijse en Antwerpen.

In elke markt gaan we volop voor dagverse kwaliteitsproducten met pure en authentieke smaken.

Het concept? CRU verzamelt 10 ambachten (métiers) onder één dak, elk met hun eigen specialisten. Denk maar aan groenten en fruit, een bakkerij, een traiteur en beenhouwerij, een kaasafdeling, In Gent en Overijse kunnen klanten bovendien ook nog genieten bij het eethuis CUIT.

Taken

Als visspecialist werk je met uiterst verse producten, duurzaam gevangen in zee of in zoet water. Je beheerst het vak tot in de puntjes.

Zo vertel je de klanten graag alles over de herkomst van de vis en leg je hen vlot uit hoe ze de beste stukken kunnen herkennen.

Je waakt er trouwens zelf over dat de kwaliteit van het aanbod op niveau blijft.

Verwerken van verse vis heeft voor jou geen geheimen. Je maakt de vis schoon, fileert en versnijdt optimaal, eventueel volgens de wensen van de klant.

Ofwel heb je al ervaring met visverwerking, ofwel ben je bereid om een doorgedreven opleiding te volgen.

Je helpt de klanten om een goede keuze te maken en geeft hen correcte kooktips mee. Zo gaan ze thuis gerust aan de slag en serveren ze vis die zijn smaak maximaal vrijgeeft.

Ten slotte raad je de klanten ook producten uit het eigen assortiment aan om hun visgerecht helemaal af te maken. Je werkt nauwgezet en hebt maximaal oog voor de voedselveiligheid.

Profiel

 • Productkennis en ambacht Je kent jouw assortiment door en door en beheerst je metier. Zo help je de klant de juiste keuzes te maken.
 • Klantvriendelijkheid en attent zijn Je helpt / inspireert de klant in het maken van de juiste keuze, zodat de klant, samen met anderen, van zijn producten kan genieten tot op zijn tafel (ont-zorgen).
 • Passie Je gaat proactief in interactie met de klant over lekker eten en je laat hem op een actieve wijze de producten (her)ontdekken.
 • Teamspeler Je bent iemand die graag samenwerkt en bijleert. Je vindt het plezant om je kennis te delen met je collega’s.
 • Flexibiliteit Als marktmedewerker werk je ook in het weekend. Dat vraagt een zekere flexibiliteit, maar dat heb je er graag voor over.
 • Daarnaast spring je ook in bij de andere metiers.

  Uurrooster

  CRU is 7 dagen op 7 open. Je werkweek loopt dus ook over het weekend en op feestdagen. We voorzien geen avondwerk.

  Aanbod

 • Leuke werkomgeving waar passie voor het product de kern is / een essentiële plaats heeft Geen enkele dag is dezelfde : nieuwe klanten, kwalitatieve en dagverse producten .
 • Je kan rekenen op een boeiende job met veel afwisseling en veel sociale contacten.

 • Impact Jouw inzet maakt het verschil : dankzij je (product)kennis en enthousiasme werk je actief mee aan de uitstekende reputatie van Cru.
 • Extralegale voordelen Je kan rekenen op een aantrekkelijke vergoeding en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en een groepsverzekering.
 • Opleidingstraject Je stapt in een opleiding bij aanvang zodat je kan groeien in je vakmanschap.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier