Inwonend conciërge
Armonea
Zilverlindendreef 21, 2950 Kapellen
19 uur geleden

Je job

Als inwonende conciërge sta je mee in voor een goed beheer van het gebouw tijdens en buiten de normale werkuren. Alles wat je doet, doe je steeds als goede huisvader.

Je waakt over de veiligheid en de toegankelijkheid naar de site en gemeenschappelijke delen. Je houdt toezicht op de verschillende systemen binnen het gebouw.

Je bent een aanspreekpunt voor bewoners, je collega's en het managementteam van de residentie en bent stand-by bij problemen tijdens het weekend of na de werkuren.

Je bent onder meer verantwoordelijk voor het sluiten van alle ramen en buitendeuren aan het einde van de dag, het buiten en terug binnenzetten van de afvalcontainers en het sneeuw- en ijsvrij houden van de toegangswegen tijdens de winter.

Je bent ook van permanentie 's nachts zodat je de zorgkundige die op dat moment van dienst is eventueel kan bijstaan in noodgevallen bij bewoners.

Je profiel

Je bent (of jullie zijn) betrouwbaar met een hart voor ouderen. Je kan tegen een stootje en bent niet vies van wat fysiek werk.

Je reageert snel en begripvol en haalt je motivatie uit de dankbaarheid van onze bewoners en je collega's.

Wij bieden jou

Een mooi appartement met 2 slaapkamers aan een lage huurprijs. Het appartement bevindt zich op de 6e verdieping van onze residentie en is gelegen op een boogscheut van het centrum van Kapellen, te midden van het groen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier