Verkoopster/styliste (nl-fr)
Lorca BVBA
Wemmel, BE
12 dagen geleden
source : Fashionunited

Lorca staat voor een assortiment aan topmerken en een persoonlijke klantenservice. Voor onze shop, Markt 41 te Wemmel zoeken een Ben je steeds op de hoogte van de laatste trends in dameskleding en vlot in de omgang?

Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat! Profiel : Mode is jouw passie en je wil graag je ervaring ten dienste stellen van ons cliënteel Je weet hoe je precies te werk moet gaan en werkt graag in teamverband.

Dankzij je gezonde dosis ambitie ben je flexibel ingesteld. Je taak : Je biedt onze klanten een persoonlijke en professionele service : je geeft personal shopping advies van top tot teen door voor hen de juiste stuks te selecteren.

Je bent klantvriendelijk en commercieel ingesteld. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor. Interesse? Stuur dan nu je gegevens, cv, motivatie en foto door via onderstaande button t.

a.v. Mevrouw Van den Brande Ann

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier