Assistent Projectleider Afwerking
Whoohoo
Antwerpen, Belgie
1 dag geleden

Over de functie

Open de deur naar een nieuwe uitdaging!

In jouw rol als Assistent Projectleider ondersteun je de ervaren projectleider in de afwerking van residentiële projecten op vlak van brandwerende, geluidsdichte en veiligheidsdeuren.

Hierin ben jij verantwoordelijk voor de technische voorbereiding, coördineren van de montageteams en onderaannemers, opvolging van de uitvoering en rapportage naar de projectleider.

Je bent 20% aanwezig op de werven en werkt daarnaast voornamelijk vanuit het kantoor. Je werkt mee aan projecten zoals ziekenhuizen, scholen, gevangenissen en veel meer, met focus op deurgehelen en afwerking.

Functie eisen

Jij hebt een grote affiniteit met afwerking in de bouw en meer bepaald deuren. Met jouw stressbehendigheid worstel je jezelf door complexe en onvolledige dossiers en lever je kwaliteitsvol werk af.

Daarnaast beschik je als Assistent Projectleider Afwerking over volgende eigenschappen :

 • een bachelor in een bouwkundige richting
 • minstens 2 jaar relevante ervaring
 • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Frans
 • goede kennis van Excel
 • Over het bedrijf

  Onze klant is de marktleider op gebied van brandwerende, geluidsisolerende en veiligheidsdeurgehelen. Naast de eigen productie wordt er ook gezorgd voor een totaal opvolging van de projecten.

  Dit in ziekenhuizen en zorgcentra, gevangenissen en grote kantoor- en appartementsgebouwen, kortom alles buiten particuliere projecten.

  Voor jouw functie als Assistent Projectleider Afwerking bieden zij een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen.

  Om jouw groei te ondersteunen, zorgen zij voor de nodige opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

  Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier