Administratief medewerker kwaliteitsdienst Retail Partners Colruyt Group
Colruyt Group
BE
12 dagen geleden

Als administratief medewerker van de kwaliteitsdienst van Colruyt Group heb je een gevarieerde job. Je behandelt klachten, staat in voor enkele administratieve taken en ondersteunt de collega’s en kwaliteitsverantwoordelijken bij de kwaliteitscontroles.

Enerzijds vervul je een aantal administratieve taken. Jouw belangrijkste taak is het verwerken van productklachten van de zelfstandige ondernemers die samenwerken met Retail Partners Colruyt Group.

Je speelt de klachten door aan de leveranciers en bezorgt de zelfstandige ondernemers een antwoord. Je hebt de reflex om alarmsignalen snel op te pikken en indien nodig actie te ondernemen.

Je ondersteunt je collega’s ook bij administratieve taken zoals het opvolgen van productspecificaties en leverancierscertificaten.

Anderzijds assisteer je de kwaliteitsverantwoordelijken bij de kwaliteitscontroles van private label-producten. Je controleert het gewicht, de samenstelling en de verpakkingen.

Maar je proeft ook en controleert de producten op vlak van smaak, geur, kleur en textuur!

Je hebt regelmatig contact met interne collega’s (zoals aankopers) en met externe leveranciers en laboratoria.

Je werkt in Mechelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier