Business Consultant
Hudson Belgium NV
Hasselt, Limburg, België
3 dagen geleden
source : Jobat
 • Als Senior Consultant vormt Business ontwikkeling en netwerking voor jou een uitdaging en je hebt er je sporen al in verdiend in het verleden, bij voorkeur in de HR dienstverlening.
 • Samen met de Regio Manager werk je aan de commerciële en professionele uitbouw van onze afdeling te Hasselt.

 • Als R&S Specialist adviseer je de klanten over de meest geschikte rekrutering- en selectiemethoden in functie van hun bedrijfsstrategie, functievereisten en de marktcontext.
 • Je verzorgt rekrutering- en selectieprocedures en begeleidt zowel klant als kandidaten doorheen het ganse proces, in samenwerking met andere consultants, researchers en mediapartners.

  Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens een assessment center. Je garandeert regelmatige rapporteringen over de stand van zaken en je schrijft een advies bij het voorstellen van jouw eindkandidaten.

 • Jouw inzicht in verschillende bedrijfssectoren en -culturen maken van jou een gewaardeerd klankbord voor onze klanten aangaande hun HR-
 • en business strategie. Met je professionele bagage houd je als strategische partner vinger aan de pols bij je klanten. Je kan andere HR vragen detecteren en werkt samen met je collega’s van andere disciplines om uiteenlopende klantenvragen te beantwoorden en totaaloplossingen te bieden.

 • Je beschikt over een Master diploma en hebt minstens 5 jaar professionele HR ervaring in rekrutering & selectie . Je hebt een gedegen inzicht in functieprofielen, bedrijfsprocessen en structuren.
 • Je bent bekend met de Limburgse arbeidsmarkt.

 • Met jouw dynamische en sterke persoonlijkheid weet je vlot relaties te leggen met klanten. Je bent iemand die autonomie naar waarde schat.
 • Binnen een sfeer van vertrouwen en collegialiteit, krijg jij de ruimte om initiatieven te nemen en jezelf verder te ontplooien binnen het brede domein van HR en je professioneel netwerk in Limburg verder uit te bouwen.

  Master (Licentiaat; Universiteit of Hoger Onderwijs Lange Type)

  Interesse om te werken in een vooraanstaand consultancybureau met grote ambities?

  Vragen? Contacteer Sarah Schietecatte op het nummer +32 9 242 54 24 of via hrcareers.belgium hudsonsolutions.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier