Dégustaties van gezonde snacks
Blooom
1190 Brussel
4 dagen geleden
source : Student.be

Company description

Wij zijn een jonge start-up gespecialiseerd in het ontwerpen en verdelen van gezonde snacks. Wij verdelen verschillende producten waaronder gedroogde vruchten (mangoes, ananassen en bananen) en ook Energy Balls onder het merk van Blooom.

Al onze producten zijn van organische oorsprong, gluten-vrij en zonder toegevoegde suikers.

Job description

Wij zijn op zoek naar studenten om onze producten te laten proeven aan mogelijke klanten. De bedoeling is om tijdens het weekend (vooral opzaterdag) aanwezig te zijn in verschillende winkels en / of evenementen.

Het aantal zaterdagen is niet bepaald, dit moet men samen gaan bespreken. Al onze producten zijn van organische oorsprong, gluten-vrij en zonder toegevoegde suikers.

Het zijn leuke producten die zowel de volwassenen als de kinderen zullen verrassen. De student moet zich kunnen verplaatsen in Vlaanderen naar de gewenste winkel.

Searched Profile

De gezochte kenmerken zijn : jong, enthousiast, commerciele competenties met een passie voor food, proper, nederlandstalig, ....

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier