Teamleader garage
Colruyt Group
Halle, Vlaams-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Jobat

Colruyt Group heeft een wagenpark van ongeveer 5000 bedrijfsvoertuigen. Als leidinggevende van de garage stuur je het team techniekers aan dat voor het onderhoud en de herstellingen van deze voertuigen instaat.

Zo draag jij je steentje bij aan een vlot draaiend wagenpark.

Colruyt Group heeft een wagenpark van 4500 personenwagens en 500 lichte vrachtwagens. Om de continuïteit van een kwalitatieve service te garanderen en om het wagenpark op termijn nog meer te verduurzamen, zijn we op zoek naar een teamleader voor de garage.

Jouw voornaamste taak? Het welzijn en een vlotte werking binnen je team. Je geeft leiding aan 22 mensen, waaronder een aantal administratieve profielen en autotechniekers.

Je begeleidt elk van hen zodat ze zich professioneel en persoonlijk optimaal kunnen ontwikkelen, en je bezorgt hen een heldere briefing van de taken en je verwachtingen.

Daarbij voorzie je ook de nodige werkmiddelen voor een positieve en constructieve omgeving, van gepaste materialen tot opleidingen.

Als aanspreekpunt voor alle betrokken partijen binnen en buiten de groep kom je met een divers aantal profielen in contact.

Zo sta je intern onze klanten’, de medewerkers van Colruyt Group, te woord en rapporteer je de cijfers en feiten van je garage aan de stakeholders.

Buiten de groep onderhoud je een nauw contact met de externe garages en herstellers, en overleg je regelmatig met de dealers voor een optimale samenwerking.

Als sleutelfiguur binnen de garage heb je een duidelijk overzicht van alles wat er reilt en zeilt en neem je een signaalfunctie op.

Zie je bijvoorbeeld eenzelfde probleem terugkeren, dan escaleer je dit zodat er meteen naar een gepaste oplossing gezocht kan worden.

Ook analytisch kan je je uitleven. Je volgt de planningen voor herstellingen en onderhoudswerken mee op en bepaalt hoeveel reservewagens we nodig hebben.

Bij een ongeval met een bedrijfswagen adviseer je, aan de hand van de restwaarde, of een herstelling nog aan de orde is.

Kortom : je werkt planmatig en gedetailleerd aan zorgvuldige rapporten waarop zowel jij als stakeholders gefundeerde beslissingen kunnen baseren.

Je werkt nauw samen met je collega-teamleaders binnen de afdeling Rollend Materiaal.

Je werkt in Halle.

 • Kennis en ervaring Je hebt minstens 2 jaar ervaring als leidinggevende in een gelijkaardige functie. Een passie voor techniek en voertuigen is een absolute must.
 • Nieuwsgierig en vooruitziend Het wagenpark van Colruyt Group wordt steeds groener en daar speel je verder op in. Je volgt nieuwe ontwikkelen op de voet en denkt mee na over nieuwe oplossingen om het wagenpark nog meer te verduurzamen.
 • Ook met het oog op de ontwikkeling van je team, blijf je op de hoogte van het snel evoluerende opleidingsaanbod binnen je domein.

 • Klantgericht en contactvaardig Je hebt er geen moeite mee om met verschillende profielen een vlot contact te onderhouden.
 • Onze medewerkers kunnen 100 % op je rekenen, stakeholders zijn perfect op de hoogte en externe partijen sta je diplomatisch en assertief te woord.

 • Zin voor initiatief Je blijft nooit bij de pakken zitten. Zie je ruimte voor verbetering in het aanbod, de werking of een ander aspect binnen de garage?
 • Dan neem je het voortouw om samen met de betrokkenen een oplossing te formuleren.

 • Analytisch Je neemt beslissingen op basis van cijfers in plaats van persoonlijke voorkeuren. Jouw planningen, historieken en andere records liggen mee aan de bron van toekomstige aankoopbeslissingen binnen het wagenpark.
 • Talenkennis Je spreekt en schrijft vlot Nederlands en Frans.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier