Keukenmedewerker regio Roeselare
Facilicom
Roeselare , BE
7 dagen geleden

Functieomschrijving

Als keukenmedewerker ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan.

Dit doe je in opdracht van onze klant die gelegen is regio Roeselare / Rumbeke. Je biedt ondersteuning voor de bereidingen van koude en de warme maaltijden en de bedeling hiervan (presentatie, samenstelling, afwerking, .

  • De keuken op orde houden is ook één van jouw taken, waar je collega’s je heel dankbaar voor zijn. Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen.
  • Tijdens en na de shift sta je ook in voor de opruim en / of afwas. Nadien zet je alles netjes op z’n plaats, klaar voor een nieuwe dag.

    Functie-eisen

  • Je woont bij voorkeur in regio Roeselare.
  • Je hebt minstens 2 jaar ervaring als keukenmedewerker.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands.
  • Je zorgt dat de werkzaamheden volgens HACCP richtlijnen worden uitgevoerd.
  • Je bent geëngageerd, stipt en flexibel en je komt elke dag weer met volle zin naar het werk.
  • Je beschikt over een commerciële instelling.
  • Je bent bereid om voltijds te werken.
  • Je werkt in een 6 dagen week.
  • Je bent sociaal en kan goed omgaan met ouderen.
  • Wat we je aanbieden

  • Een aangename werksfeer, die Prorest als betrokken cateraar’ vooropstelt.
  • Een marktconform salaris, inclusief extralegale voordelen.
  • Een goede werk-privébalans.
  • Bedrijfsinformatie

    Facilicom is één van de bekendste spelers in de wereld van de facilitaire dienstverlening. Wij onderscheiden ons met onze gespecialiseerde bedrijven : GOM, Facilicom Facility Solutions, Prorest bedrijfscatering, Trigion Security, One Building Maintenance, Axxicom en Axxi4you dienstencheques.

    Als bedrijf in volle expansie telt Facilicom ruim 30 000 medewerkers in België, Nederland en Engeland. Prorest verzorgt als top 5 kwaliteitscateraar 50 bedrijfsrestaurants van prestigieuze klanten binnen de overheid, de industrie en tal van andere sectoren over het hele land.

    Onze 220 medewerkers zetten zich elke dag opnieuw in 200%. Zo hebben wij chef gérants, sous-chefs, chef-koks en keukenmedewerkers met ieder zijn specialiteiten.

    Zij verzorgen dagelijks 10 000 heerlijke, gezonde en verse maaltijden en doen dit op een zo efficiënt mogelijke manier. Betrokkenheid en hospitality zijn dan ook termen die het best bij ons passen.

    Wij zijn continu op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerkers die eten en drinken de rol geven die het verdient.

    Contactinformatie

    Reageer direct via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Merve Simsek via het algemene nummer van Facilicom 32 (0)3 224 38 00

    Solliciteren
    Bij de favorieten invoegen
    Verwijder van favorieten
    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
    voortzetten
    Aanvraagformulier