Ingenieur Duurzaamheid
Whoohoo
Gent, Belgium
4 dagen geleden

Over de functie

Zorg voor groene ruimtes en een beter wegennetwerk.

Als ingenieur duurzaamheid ben jij verantwoordelijk voor de openbare pleinen, ontmoetingsplekken, groene ruimtes, verkavelingen en het wegennetwerk.

Je werkt nauw samen met de architect aan het ontwerp, op deze manier kan je het ontwerp voorleggen aan de stadsbesturen.

Bovendien analyseer je meet- en lastenboeken en krijg je ondersteuning van een team van tekenaars en landmeters. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Roeselare.

Functie eisen

Als ingenieur duurzaamheid werk je graag met duurzame materialen en wil je graag de buurt verbeteren. Je bent vlot communicatief, nauwkeurig en cijfermatig ingesteld.

Vervolgens krijg je interne technische opleiding over de materie. Daarnaast beschik je minstens over een bachelor bouwkunde.

Over het bedrijf

Onze klant is gespecialiseerd in infraprojecten zowel privaat als publiekelijk. Ze realiseren projecten van A tot Z. Je werkt in een studiebureau met een KMO-mentaliteit, waar werk-privé centraal staat.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier