Transportverantwoordelijke
Megaton
BE - Oost-West Vlaanderen
2 dagen geleden

Jouw functie :

Je staat in voor de regeling van het transport met volgende specifieke taken :

 • je controleert alle uitgaande goederen : nazicht van opleggers op aantallen en toebehoren, enz. ;
 • je maakt alle leveringsnota’s op ;
 • je staat in voor de planning van het afhalen en leveren van goederen volgens gemaakte afspraken met klanten en leveranciers ;
 • je bepaalt steeds de prioriteiten voor het laden van opleggers (vrachtwagens) rekening houdend met de gemaakte afspraken ;
 • je communiceert met de binnendienst en onze klanten aangaande leveringen en afhalingen ;
 • Je vraagt offertes aan voor uitbesteding van transporten en coördineert de uitbestede transporten. Tevens sta je in voor de controle van de facturatie hieromtrent.
 • Jouw profiel :

  Bij voorkeur genoot je een logistieke opleiding of heb je reeds ervaring in de logistiek. Je kan je behelpen zowel in het Frans als in het Engels.

  Je werkt nauwkeurig, resultaatgericht en je bent stressbestendig. Je bent dynamische en flexibel ingesteld en je kan goed praktisch nadenken.

  Ons aanbod :

  Megaton biedt je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid. Tegelijk kan je meewerken aan de groei van het bedrijf.

  De sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich. De onderneming biedt je een contract van onbepaalde duur en een aangepaste verloning volgens inzet en resultaten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier