Ingenieur Productontwerp - Hoge verloning - Regio Gent
AGO Jobs & HR
Wondelgem, Oost-Vlaanderen, BE
19 dagen geleden
source : Jobat

Voor één van onze klanten, een internationale productiefirma, is AGO Technics op zoek naar een ingenieur niet-standaard voertuigen.

Jouw verantwoordelijkheden : - Je staat in voor het technisch uitwerken en documenteren van niet-standaard concepten op vraag van de klant.

 • Je ontwerpt en geeft advies over technische product oplossingen aan andere afdelingen om standaard voertuigen aan te passen aan de vraag van de klant.
 • Daarbij zal je zelfstandig beslissingen kunnen nemen met eindverantwoordelijkheid over deze concepten. - Ondersteunen en advies geven bij de productie van niet-standaard voertuigen.

 • Een bachelor- of masterdiploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring. - Kunnen werken in teamverband en contactvaardig zijn.
 • Administratief en organisatorisch onderlegd zijn. - Goede kennis van MS Office. - Goede kennis van het Engels is een vereiste (andere talen zijn een voordeel).
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier