Staalnemer Milieu
Eurofins
Kuringen, BE
1 dag geleden

Beschrijving van het bedrijf

Eurofins Scientific is een internationaal life sciences bedrijf. Eurofins biedt haar klanten in diverse sectoren een uniek aanbod van analytische testen en diensten om het leven en onze omgeving veiliger, gezonder en duurzamer te maken.

Wat je eet, het water dat je drinkt, jouw noodzakelijke medicijnen? Eurofins werkt samen met de grootste bedrijven ter wereld om ervoor te zorgen dat de producten die zij leveren veilig zijn, hun ingrediënten authentiek zijn en de etikettering nauwkeurig is.

Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van testen voor voedingsmiddelen, milieu, farmaceutische en cosmetische producten, alsook in CRO-dienstverlening voor Agrosciences.

Daarnaast is Eurofins één van de grootste onafhankelijke markleiders in testing en diensten voor genomica, discovery farmacologie, forensisch onderzoek, CDMO, geavanceerde materiaalwetenschappen en voor ondersteuning van klinische studies.

In ongeveer 30 jaar is Eurofins gegroeid van één laboratorium in Nantes (Frankrijk) tot een netwerk van meer dan 900 onafhankelijke bedrijven in meer dan 50 landen.

Eurofins staat voor meer dan 800 laboratoria en 50.000 medewerkers. Eurofins biedt een portfolio van meer dan 200.000 analytische methoden om de veiligheid, identiteit, samenstelling, authenticiteit, oorsprong, traceerbaarheid en zuiverheid van biologische stoffen en producten te evalueren.

Bovendien is Eurofins wereldwijd toonaangevend en sterk groeiend in het domein van gespecialiseerde klinische diagnostische testen.

In 2020 behaalde Eurofins een totale omzet van 5,4 miljard EUR en behoorde het tot de best presterende aandelen van Europa in de afgelopen 20 jaar.

Eurofins Air Monitoring is gespecialiseerd in monstername en analyse van luchtemissies volgens de Vlarem II en Vlarem III wetgeving.

We werken hiervoor aan de hand van nationale en internationale normering, daarnaast kijken we naar innovaties en ontwikkelingen in dit gebied.

Eurofins Air Monitoring beschikt over diverse teams die de monsternames uitvoeren vanuit de vestigingen in Nazareth (Gent) en Kuringen (Hasselt).

Naast klantgericht werken, vinden we het belangrijk dat we de emissiemetingen kwaliteitsvol uitvoeren, onze methodes worden daarom ook continu getoetst aan verschillende controles.

Functieomschrijving

 • Na een grondige opleiding zal je instaan voor de uitvoering van diverse emissiemetingen bij onze klanten, veelal op buitenlocaties en op hoogte.
 • Je werkt zelfstandig of in kleine teams (1 3 personen) en communiceert vlot op locatie met klanten over de uitvoering van de metingen en met de planning over eventuele wijzigingen.

 • Deze metingen worden uitgevoerd met hoogtechnologische meetapparatuur en je staat in voor het onderhoud en kalibraties van de toestellen.
 • Je neemt monsters voor analyse in onze laboratoria en voert meetgegevens in de computer in.
 • Je werkt veelal van huis uit, van waar je rechtstreeks naar de klant vertrekt. Je komt op kantoor voor werkoverleg, het aanvullen van werkvoorraden of het afgeven van de genomen stalen.

  Functie-eisen

 • Je hebt een technische (bij voorkeur in chemie) achtergrond door opleiding en / of ervaring.
 • Ervaring met het uitvoeren van instrumentele metingen is een pluspunt.
 • Je bent flexibel ingesteld en je hebt geen hoogtevrees (sommige metingen vinden plaats op grote hoogte).
 • Je werkt graag zelfstandig en veelvuldige verplaatsingen schrikken je niet af.
 • Je bent pro-actief, oplossingsgericht en kwaliteitsbewust.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Aanvullende informatie

 • Een uitdagende werkomgeving binnen een ambitieuze, internationale en sterk groeiende organisatie
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
 • Een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden
 • Een team met enthousiaste en gedreven collega’s
 • Kortom : een echte uitdaging voor een ambitieuze, energieke en creatieve professional die denkt in oplossingen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier