Productiemedewerker (M/V)
Over Ago
Assenede
26 dagen geleden

Functieomschrijving

Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels .

Werk mee aan de opbouw van de voor-en achterbanken & meld je aan bij AGO Jobs & HR te Zelzate. Neem contact op via adient ago.

jobs of bel 09 / 3418733.

Vereisten

Ben je een handige duizendpoot en wens je deel uit te maken van een geolied team? Ben je bereid om te leren en bij te dragen tot de bouw van functionele, veilige en kwalitatieve producten?

Beschik je over een goede kennis van de Nederlandse taal en een gezonde dosis werklust? Dan ben jij de juiste kandidaat!

Talen

 • Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je werkt in een 2ploegenstelsel in Assenede, Meetjesland. Na een grondige opleiding leer je de knepen van het vak en kan je samen met collega's bijdragen tot een goed product.

  Je verdient een mooi loon dat aangevuld wordt met tal van extra's.

  Rijbewijs

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Zelzate

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier