Shift Supervisor
Client of Manpower
Herent, Vlaams-Brabant, BE
2 dagen geleden
source : Jobat

In je nieuwe functie word je verantwoordelijk voor het productieteam dat bestaat uit een 25-tal leden. Concreet sta je in voor het opmaken van planningen, het aansturen, opleiden en evalueren van jouw teamleden en het controleren van het productieproces en lijnen op vlak van kwaliteit en kwantiteit.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de netheid, veiligheid en kwaliteit binnen jouw afdeling. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het productiviteitsniveau en het behalen van KPI’s.

Hiervoor is werken aan continuous improvement van essentieel belang.

Voor deze functie beschik je over enkele jaren relevante ervaring als leidinggevende binnen een productie omgeving. Als Shift Supervisor beschik je over sterke People Management-skills waarvoor je communicatief sterk in je schoenen staat.

Hiervoor beschik je over een goede kennis van zowel het Nederlands als het Engels. Een goede kennis van het Frans wordt gezien als een plus.

Als Shift Supervisor heb je bovendien ervaring met het aansturen van middelgrote tot grote teams en ben je vertrouwd met het analyseren van bestaande flows met als doel het aanbrengen van procesoptimalisaties.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier