customer relations advisor telenet (40u/w)- opstart 21/10/2019
Randstad
Mechelen, Antwerpen
3 dagen geleden

job description

Telenet, een hele goede morgen! Deins jij niet terug om in contact te gaan met onze klanten, denk je proactief en durf je alles uit de kast te halen om onze klanten een onvergetelijke ervaring te laten beleven?

Heel erg bedankt! Jij bent de Telenet collega die we zoeken. Bestaande klanten die een vraag hebben, over of voor Telenet, vriendelijk en op maat helpen.

Maar, dat is veel te kort door de bocht. We luisteren actief, zoeken naar het correcte antwoord en bezorgen onze klanten een zinvolle en unieke ervaring.

Wie het Telenet Customer Experience Center contacteert moet die unieke Telenet-experience voelen. #Verschilmakers

qualification

Je staat elke dag met passie en volle goesting de klanten te woord.Je focust je in elk gesprek op vertrouwen, persoonlijke aanpak en een perfect antwoord op maat.

Je bent liever geïnteresseerd dan interessant..Je luistert uitgebreid naar de klant en pikt gemakkelijk signalen van hem of haar op, zodat er een goede connectie ontstaat die de basis is van een constructief gesprek.

Je werkt graag in een team. Je bent integer, loyaal en je komt gemaakte afspraken na. Normen en waarden staan bij jou hoog in het vaandel en we kunnen op je rekenen.

Je bent communicatief sterk, je werkt graag in alle openheid en met respect.Je bent leergierig, ambitieus en staat open voor ontwikkeling.

Je gaat goed om met stress en kan relativeren. Wat nog meer? Je werkt graag end to end.Je bent betrokken en gedreven.Je bent iemand die het verschil maakt.

Je spreekt perfect NederlandsJe bent PC-vaardig en kan vlot met de verschillende systemen tegelijk werken.Je bent bereid om te werken in een flexibel uurrooster (maandag tem vrijdag tussen 8u en 20u).

Als Customer Relations Medewerker sta je elke dag klaar voor de Telenet klanten; jouw communicatieve vaardigheden, empathie & skills zorgen ervoor dat de klant zich begrepen voelt en terug een ontzettend goed gevoel krijgt bij Telenet.

Werken in een hippe en sfeervolle omgevingEen hecht teamEén van onze values is niet voor niets : 'We work better together'Je kan genieten van een uitgebreide opleiding, nadien krijg je steeds ondersteuning en coaching zowel in je job als in je persoonlijke ontwikkeling.

Aantrekkelijk loon aangevuld met shiftvergoeding en een maaltijdcheque van 8? per dag.Werkzekerheid : na 65 gewerkte dagen van goed presteren een vast Telenet contractDit Telenet contract wordt aangevuld met een hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, een bonus en korting op je Telenet diensten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier