VACATURE | RECRUITER | BRUSSEL
Accent
Brussel, Brussel, BE
19 dagen geleden
source : Jobat

Een eerste werkervaring in sales of rekrutering is een troef.Verder beschik je over volgende competenties en talenten : Je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgevingJouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingkrachtJe bent een plantrekker en een echte doenerJe bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggenJe houdt van een gezonde druk & van werken met targetsProfessionalisme Positivisme en Prestatiegerichtheid kenmerken jouJe weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt

Ziet jouw ideale dag er als volgt uit : 80% sales : Je dag start met een briefing : samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast.

Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature.

Prospectie)In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken : smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 50 uitgaande calls te doen.

Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt.

Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referentiesDoor deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe.

Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten / prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid.

Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters" : kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd20% administratieHet opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documentenHR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier