Senior Agro Bedrijfsadviseur
SBB Accountants Adviseurs
Brecht
1 dag geleden

Jouw uitdaging

Je staat in voor een brede waaier van consultancy-opdrachten voor onze klanten in de landbouwsector in Brecht. Als expert vorm jij een onderbouwde visie over de beste strategie voor elke klant, je denkt pro-actief mee en begeleidt de klant met zorg.

Je geeft o.a. advies inzake bedrijfsontwikkeling, bedrijfsovernames en -reorganisaties, subsidies, investeringsanalyse met bedrijfseconomisch advies, waardebepaling van ondernemingen.

Je uitvalsbasis is ons kantoor in Brecht, maar uiteraard werk je nauw samen deskundige SBB-medewerkers van het kenniscentrum en collega’s in andere kantoren.

Jouw profiel

 • Je hebt een master diploma in een financieel-economische of landbouwkundige richting.
 • We verwachten enkele jaren relevante beroepservaring op het terrein.
 • Je hebt een sterke affiniteit met de landbouwsector.
 • Je houdt ervan om op basis van je analytisch vermogen en je vakkennis tot een heldere probleemanalyse te komen om zo de klant de beste oplossing te bieden.
 • Permanente bijscholing is evident voor jou.
 • Je beschikt over sterke communicatieve en commerciële vaardigheden met het oog op de diversiteit van je contacten.
 • Je bent dynamisch en bereid om op verplaatsing binnen jouw regio te werken.
 • Ons aanbod

  SBB biedt je uiteraard een vast salaris, dat maandelijks aangevuld wordt met een interessant pakket aan extralegale voordelen (wagen, verzekeringen, ).

  Je krijgt bovendien de kans om je professioneel te ontwikkelen in een dynamische, informele organisatie met ruimte tot initiatief en een waaier aan opleidingsmogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier