Brandertechnieker (m/v)- regio West-Vlaanderen
Konvert Interim Roeselare
Roeselare, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, gevestigd over gans België, zijn wij op zoek naar een brandertechnieker (m / v) regio West-Vlaanderen. Jouw taken : Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud, voor de depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel- en luchttechnische installaties in gebouwen en industrieën.

Je stelt duidelijke service rapporten op en laat deze tekenen door de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het updaten van logboeken en technische plannen.

Je rapporteert commerciële opportuniteiten aan jouw leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24 / 24 permanentie.

Aanbod

Afvoerleidingen installeren op afschot en de waterdichtheid ervan controleren. Bekleding plaatsen (tegels, faience, tapijt, linoleum, .

 • De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen. Defecte onderdelen vervangen of herstellen.
 • Een centraal airconditioningssysteem installeren. Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, ).

  Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, ). Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, .

 • Sanitair meubilair assembleren en plaatsen. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen. Sleuven graven. Uitrusting voor specifieke installaties plaatsen (balneo- en hydrotherapie, zwembad, .
 • Vloerverwarming installeren. Werken aan : Beveiligingen tegen drinkwatervervuiling. Werken aan : Brandbestrijdingsinstallaties (droge stijgleidingen, sprinklerinstallaties, ).
 • Werken aan : HVAC-systemen. Werken aan : Individuele gasverwarmingstoestellen. Werken aan : Installaties voor gebruik van regenwater.

  Werken aan : Klimaatregelingsinstallaties (HVAC). Werken aan : Leidingnetten voor specifieke stoffen (perslucht, stikstof, zuren, ).

  Werken aan : Kranen, wastafels en gootstenen. Werken aan : Sanitair. Werken aan : Toestellen voor de behandeling van afvalwater (terugslagtoestellen, bezinkput, benzine-afscheider, ).

  Werken aan : Ventilatie- en airconditioningsystemen voor huishoudelijk gebruik. Werken aan : Overdruk- en drukreductietoestellen.

  Werken aan : Verwarming. Werken aan : WC-potten, geurafsluiters, stortbakken, valpijpen. Werken aan : Warmwatertoestellen op elektriciteit of gas (doorstroom- en voorraadboilers).

  Werken aan : Waterbehandelingstoestellen (waterontharders, ). Werken aan : Zonthermische systemen (zonneboilers, ). Werken aan : Zwembaden - Attractief loonpakket volgens de barema's en competentieniveau.

 • Groepsverzekering+ overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. - Gratis hospitalisatieverzekering. - Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar.
 • Overuren uitbetaald (100% op zon- en feestdagen en 50% andere dagen) en 100% te recupereren. - Wachtpremie indien deelname aan de wachtdienst.
 • Jaarlijks verlof en ADV-dagen zijn vrij op te nemen (geen sluitingsperiode). - Camionnette met nodig materiaal. - Carrièremogelijkheden en opleidingsplan.
 • Vereiste kwalificaties

 • Je genoot van een bacheleropleiding in Elektromechanica optie klimatisatie of gelijkwaardig door ervaring. - Je hebt minimum 5 jaar ervaring.
 • Je bent in het bezit van volgende certificaten : VCA, BA4 - Je spreekt goed Nederlands.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier