Expediteur Baantransport
Aviato
Zaventem, Brussels , BE
1 dag geleden

Functieomschrijving

Wens je een gratis talentscan (ter waarde van 450 euro)? Solliciteer dan nu voor deze vacature Expediteur Baantransport.

Als Expediteur bent u verantwoordelijk voor de transportaanvragen met betrekking tot autogroupage van de dienst Italië, Oostenrijk en Zwitserland.

U draagt zorg voor tijdige afhandeling van de transportopdrachten conform de gemaakte afspraken met de klanten.

U bent het aanspreekpunt voor agenten, rederijen, vervoerders, klanten en interne afdelingen zoals de chauffeurs.

Profiel

We vragen veel van u. Naast de noodzakelijke vakinhoudelijke bagage beschikt u over de talenten en vaardigheden die passen bij deze rol.

U bent een gedreven en ambitieuze specialist met een passie voor logistiek.

Enkele jaren ervaring in het wegtransport Italië, Oostenrijk en Zwitserland is een pluspunt.

Technische Competenties

Logistieke activiteiten organiseren en op elkaar afstemmen volgens de behoeften van de klant en de eisen van de leverancier De implementatie en realisatie van logistieke actieplannen opvolgen en de uitvoering controleren Het logistiek plan van een organisatie opstellen en implementeren (voorschriften, werkmethodes, .

 • Corrigerende maatregelen voor de goederenstroom bepalen in geval van problemen Leveranciers of dienstverleners selecterenOnderhandelen over contractvoorwaardenDe geleverde diensten of producten controleren Aanbod
 • De mogelijkheid om een carrière op te bouwen bij top speler in de branche. U gaat werken in een (internationale)omgeving die gericht is op groei. U

 • Een marktconform salaris en passende secundaire voorwaarden.
 • Mogelijkheden tot het volgen van (vakgerichte) opleidingen.
 • PS : 1 / 3

  van de winst die WaW maakt door jou aan het werk te zetten gaat naar het sociaal project Make it Work. Zo draag je op jouw manier bij aan de tewerkstelling van moeilijk plaatsbare jongeren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier