GRONDWERKER MET LEIDINGGEVENDE CAPACITEITEN (M/V/X)
Over Ago
Poperinge
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor een stabiele firma regio Poperinge zijn we op zoek naar een gemotiveerde grondwerker met leidinggevende capaciteiten.

Bij voorkeur beschik je ook over jouw rijbewijs C / CE.

Vereisten

Via jouw CV kan je reeds een mooie ervaring als grondwerker aantonen. Je kunt goed in team werken en hebt nog 2 andere fijne collega 's.

Je hebt leidinggevende capaciteiten en kan jouw team goed aansturen. Het is een pluspunt als je over jouw rijbewijs C / CE beschikt.

Hard werken schrikt je niet af en je hebt een passie voor de bouw. Je vindt het niet erg om enkele keren per jaar uit te slapen.

Je bent in het bezit van je VCA-attest, hebt meer dan 5 jaar ervaring binnen de bouw of bent bereid dit attest te behalen via AGO Construct.

Talen

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands
 • Aanbod

  Je komt terecht in een functie waar na een positieve evaluatie een vast contract volgt. Je bent onder de bouw betaald.

  B, CE

  Wenst u meer info over deze job?

  Neem dan contact op met één van deze kantoren : Ieper Construct

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier