Preventieadviseur / Milieucoördinator – Internationaal topbedrijf
Dixon & Company
Kortrijk, Belgium
3 dagen geleden
source : Experteer

Locatie : Regio Kortrijk Reference code : SGU - 16909 Type : HSE Toegevoegd op : 18 / 08 / 2020 Over onze klantDeze internationale topspeler, actief in de bouwmaterialen, wist dankzij de kwalitatieve producten, uitmuntend vakmanschap en sterk entrepreneurship uit te groeien tot een van de grootste spelers wereldwijd in de sector.

Momenteel stellen zij 1500 werknemers tewerk en realiseren zij een omzet van 800 miljoen euro, cijfers die elk jaar gestaag blijven toenemen.

Ter ondersteuning van de sterke groei zijn zij voor de vestiging in regio Kortrijk op zoek naar een Preventieadviseur niveau 2 / Milieucoördinator B die graag het 3-koppig HSE-team wil vervoegen en een carrière ambieert binnen een dynamisch, winstgevend bedrijf met no-nonsense cultuur en open, warme werksfeer.

JobomschrijvingMeewerken aan de implementatie van het jaaractieplan en de vertaling hiervan in concrete preventie- en beschermingsmaatregelen.

Het actief motiveren en coachen van werknemers op de werkvloer en leidinggevenden om deze veiligheids- en milieuvoorschriften na te laten leven en bij te sturen waar nodig.

Onderzoeken van ongevallen en opsporen van veiligheids- en milieurisico’s, maken van risicoanalyses, verslagen voor indienststellingen en veiligheidsinstructies i.

s.m. de leidinggevenden.Deelnemen aan HSE-vergaderingen en rapporteren aan de HSE-manager.ProfielBachelor- of masterdiploma preventieadviseur niv 1 of 2 en milieucoördinator BMin 2 jaar relevante werkervaring binnen een productieomgevingSterke affiniteit voor techniek en veiligheid in een industriële omgeving.

Oplossingsgericht, hands-on en no-nonsense.Communicatief en zin voor initiatief.AanbodZeer interessant salarispakket met tal van extralegale voordelen.

35 verlofdagen, volledig vrij te kiezen, en glijdende werkuren die zorgen voor een optimale work-life balance.Kwalitatieve opleidingen die van jou een echte expert zullen maken in je vak en die jou de nodige ondersteuning geven om verder te kunnen doorgroeien, zodat jij ook op lange termijn jouw ambities kan waarmaken.

Een boeiende functie binnen een bruisende productieomgeving en een hecht team waar jij je meteen thuis zal voelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier