Inside Sales Engineer Instrumentation Solutions
Whoohoo
Leuven, Belgium
23 uur geleden

Over de functie

Wat zal je doen als inside sales engineer?

Je adviseert en informeert klanten over het producten- en dienstengamma. Eens dit in orde is bereid je de offertes voor, sta je de klant bij in verband met vragen over de offerte en je sluit de verkoop af! Hiervoor stel je zowel technische berekeningen als margeberekeningen op.

Je onderhoudt het nauwe contact met de interne en externe leveranciers over de producten, prijzen en technische voorwaarden.

 • Natuurlijk niet te vergeten onderhoud je ook nauw contact met de outside sales engineers, de sales manager en andere collega'
 • s! Niemand kan je missen daarom zal je het marketing team ondersteunen door markttrends te rapporteren. Ben je er klaar voor?

  Functie eisen

 • Je hebt een technische opleiding gevolgd in meet- en regeltechniek of procestechnieken of u heeft een gelijkwaardige ervaring
 • Je hebt ervaring in de ondersteuning van de verkoop van industriële producten
 • Je hebt technologische kennis (druk-, temperatuur-, PH-, opgeloste zuurstof-, geleidbaarheid-, vloeistof- en gasdebietmetingen)
 • Je spreekt en schrijft in het Nederlands, Frans en Engels
 • Flex

  Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

  Solliciteren

  Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier