Machine operator - 3 ploegen
Anheuser-Busch InBev
Belgium | Leuven - Plant
11 dagen geleden

Om aan de vraag van onze lekkere Belgische bieren van klanten wereldwijd tegemoet te komen, werd er onlangs flink geïnvesteerd in onze verpakkingsafdeling in Leuven en zal er een nieuwe verpakkingslijn worden opgestart.

Om deze groei waar te kunnen maken, zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die graag bij ons als machine operator in 3 ploegen aan de slag willen gaan.

In deze job is geen dag dezelfde!

Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden en voor de productiviteit. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen.

Indien nodig, schakel je de hulp in van collega’s van de technische dienst. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen.

Een cruciaal moment is wanneer je je verpakkingslijn ombouwt om een ander type verpakking te gaan produceren. Je volgt hier de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken.

Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de procesingenieur. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen.

Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine.

Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende.

In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Machine operator bij AB Inbev is een functie waarin je verantwoordelijkheid draagt.

Gelukkig sta je er niet alleen voor : je werkt zeer nauw samen met collega’s die net zo gemotiveerd en technisch gedreven zijn als jij bent.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier