Ago IT - PCM Applicatie Verantwoordelijke
Ago IT
Kortrijk, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

FunctieomschrijvingVoor een productiebedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een extra collega ter uitbreiding van het Product Management Team.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheren en verder ontwikkelen van het PCM Systeem. Je werkt heel nauw samen met interne en externe parnters (internationaal) om het systeem constant te verbeteren.

Ook het beeheer van het systeem valt onder jouw verantwoordelijkheid : data analyse, classificatie, rapportering... Ook het testen van de aanpassingen in het systeem behoren tot jouw takenpakket.

Het ondersteunen van de eindgebruikers en luisteren naar hun noden in het PCM systeem, spreekt voor zich.VereistenWe zijn specifiek op zoek naar een kandidaat met een relevant bachelor- of masterdiploma en met een relevante werkervaring achter de rug.

Ervaring in het beheren van een PIM of PCM systeem is vereist. Verder heb je ook ervaring met masterdata in ERP systemen.

Dit bedrijf werkt met SAP, maar kennis hiervan is niet per se noodzakelijk. Op een proactieve wijze denk je constant mee over de verdere ontwikkeling van het systeem.

Een vlotte communicatie in zowel Nederlands als Engels is hierin een must aangezien je in contact staat met verschillende internationale parnters.

AanbodIn deze functie kom je terecht in een internationale productieomgeving. Tegenoverjouw technische en analytische skills staat een competitieve verloning aangevuld met verschillende extralegale voordelen.

Interesse?Neem contact met ons op via onderstaande knop.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier