Administratief medewerker planning
AGO Jobs & HR
Beveren-Waas, Oost-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven dat een professionele partner is in stellingbouw, isolatiewerken, asbestverwijdering, tracing en schilderwerken zijn ze op zoek naar een administratief medewerker planning.

 • Je hebt een administratief uitvoerende functie- Je neemt de volledige administratieve afhandeling ter voorbereiding van de opstart van de arbeiders voor jouw rekening.
 • Dagelijks starten er ongeveer 5 tot 30 nieuwe medewerkers op die volledig klaar moeten gemaakt worden.- Je staat voor de opvolging van de sociale en fiscale wetgeving bij inzet van onderaannemers.

  Je volt deze dossiers op van A tot Z en vraagt de vereiste documenten op. Je volgt de geldigheid van deze documenten op en voert tijdig de nodige verlengingen door.

 • Je maakt deel uit van het planningsteam en rapporteert aan het hoofd van de planning en de subcontract manager?- Je staat zowel via telefoon als email in contact met onderaannemers.
 • Deze communicatie verloopt voornamelijk in het Nederlands, Frans en het Engels.Eens je de administratieve kant goed onder de knie hebt, bestaat er de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardige planner.

  Een uitdaging om ongeveer 1200 medewerkers op de juiste plaats te krijgen!

 • Je behaalde een Bachelor of Master diploma. Ook schoolverlaters zijn zeker welkom.- Je hebt een sterke interesse in planning en bent een vlotte communicator.
 • Een eerste ervaring in de bouwsector of een basiskennis sociale wetgeving is zeker een meerwaarde.- Je bijt jou vast in de aan jou toegewezen dossiers.
 • Je bent administratief nauwkeurig, denkt verder na en gaat steeds gestructureerd te werk.- Je kan vlot switchen tussen verschillende taken en je bent stressbestendig.

 • Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren.- Je bent positief ingesteld en staat open om bij te leren.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en beschikt over voldoende kennis van het Frans.- Je bent computervaardig en kan vlot werken met de recente MS Office Tools.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier