MANAGEMENT ASSISTANT PROJECTONTWIKKELAAR
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, België
22 uur geleden
source : Jobat

Als Management Assistant zal je de rechterhand zijn van de CEO. Je staat in voor het agendabeheer, het travel management en ondersteunt de CEO waar mogelijk.

Je bereidt presentaties en vergaderingen voor, notuleert tijdens deze vergadering en volgt de actiepunten van de vergaderingen op.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor algemene kantoorgerelateerde zaken, je regelt het postverkeer, bereidt vergaderzalen voor, bestelt kantoormateriaal en staat in voor het onthaal van de klanten.

Verder volg je lopende projecten op. Dit doe je door een goede communicatie te verzorgen tussen de verschillende partijen.

Je bent het aanspreekpunt van het kantoor en hebt geregeld contact met klanten voor de opvolging van de projecten. Als Management Assistant zal je de collega's ondersteunen voor een efficiënte en vlotte werking van het kantoor en zal je verantwoordelijk zijn voor verbeterprojecten op het vlak van administratie.

De ideale kandidaat voor deze vacature heeft een bachelordiploma of een eerste relevante ervaring als Management Assistant of Office Manager.

Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands en een basiskennis Engels. Als Management Assistant heb je een goede kennis van MS Office.

We zijn op zoek naar een communicatief en organisatorisch sterke multitasker. Verder ben je vlot, proactief, flexibel en discreet.

Ben je daarnaast een echte teamplayer en werk je graag bij een dynamische kmo? Dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat voor deze functie!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier