Junior Sales Assistant
Anoniem
Kortrijk, West-Vlaanderen, België
4 dagen geleden
source : Jobat

Als junior sales assistant sta je in voor de opvolging van verschillende klantendossiers. Samen met je collega's zorg je ervoor dat de opvolging van de klantenportefeuille op een correcte manier gebeurt.

Via website, mail of telefoon ontvang je de offerte- en tenderaanvragen.

Je bekijkt de vraag van de klant en behandelt die op een correcte manier af.

Voor de grotere klanten en tenders verzamel je de nodige gegevens en bereid je een presentatie voor. Hiervoor sta je in nauw contact met een account manager.

Ook in latere fase blijf je het aanspreekpunt voor de klant.

Je hebt een bachelor- of masteropleiding genoten. Een eerste werkervaring in een soortgelijke functie is zeker een plus.

Naast het Nederlands, beschik je over een zeer goede kennis van het Engels, zowel gesproken als geschreven. Andere talen zijn uiteraard mooi meegenomen.

Je bent zeer klantgericht en handelt pro-actief. Enthousiast ben jij elke dag opnieuw. Finaal verzorg jij de administratie tot in de puntjes.

Herken jij jezelf in al het voorgaande? Dan is deze job voor jou! Je komt terecht in een familiale organisatie waar jou een boeiende en uitdagende job zal aangeboden worden.

Een marktconform loon is wat je terugkrijgt voor al je inzet.

Ben jij de junior sales assistant die wij zoeken? Solliciteer dan snel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier