Accountmanager Technische Oplossingen
SAM Recruitment
Oost vlaanderen, E Flanders, BE
3 dagen geleden
source : Monster

Accountmanager Technische Oplossingen Wat ga je doen? In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de ambitieuze groeiplannen van dit bedrijf in België.

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van klantspecifieke systeemoplossingen voor etiketteren en coderen aan zowel grote als kleinere productiebedrijven.

Je geeft technisch advies, analyseert behoeften en werkt in samenwerking met de technische binnendienst zelf offertes en oplossingen uit. Wat wordt jou geboden?

 • Breed takenpakket dat je zelf verder vorm kan geven.
 • Veel klantencontact, interne contacten, variatie en verantwoordelijkheid.
 • Een stabiel groeiend bedrijf waar geïnvesteerd wordt in mensen en faciliteiten, werkzekerheid en er weinig personeelsverloop is.
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Minimum Bachelor werk-en denkniveau.
 • Je kunt zowel goed zelfstandig als in teamverband functioneren.
 • Moedertaal Nederlands. Je Engels laat je toe om een professionele businessconversatie op niveau te voeren. Frans is een toegevoegde waarde.
 • Waar ga je werken? Etiketten, coderingen en barcodes, maar ook mobiele oplossingen voorop de werkvloer en de IT-ondersteuning die daarbij hoort.

  Ze leveren u de juiste hardware, software, supplies en services. Hun deskundige projectteams leren u graag beter kennen.

  Innovatie en know-how zijn hun stokpaardjes Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via +32 3 80 82 945. Regio Oost-Vlaanderen Contactpersoon Ellen Man Specialized in Sales Engineering Professionals Recruitment Consultant ellen.

  man samrecruitment.be 03 80 82 945 理想的求职者 福利待遇

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier